Se billederne: 600 drivvåde løbere til halloweenløb
Foto: Jens-Erik Larsen

16. OKT 2019 • 22:30 • AF JAKOB NØRMARK

Se billederne: 600 drivvåde løbere til halloweenløb

Zombier, spøgelser, skeletdrenge og heksepiger og en klovn med gule tænder luntede sammen med en masse folk i de typiske neongrønne løbeuniformer hen over Rønnes glimtende brosten i aftes.

Regnen begyndte at sile ned sidst på eftermiddagen, men både løbere og monstrene, der gemte sig ude på ruten, holdt humøret højt under Halloweenløbet. 611 løbere var tilmeldt aftenløbet, der gik i gang klokken 19.

Ved Amtmandsgården sprang en maskeklædt "skræmmer" frem bag en mur, og overraskelsen fremkaldte flere høje børneskrig. Nogle var dog sværere at forskrække.

– Hej, sagde en tilsyneladende forskrækkelsesimmun pige blot til manden med dæmonmasken, der skulle skræmme hende ved Amtmandsgården.

Se billedserie her.
Vi beklager, at serien ikke virker optimalt på mobil.

Drivende makeup
Ikke alle havde brugt vandfast sminke, da de klædte sig ud til Halloweenløbet. Det stod klart, da de drivvåde løbere kom i mål på Store Torv med udflydende makeup efter én eller to omgange i Rønnes gamle, dystre gader.

Halloweenløbet er en festlig efterårstradition, der er med til at trække mennesker – en blanding af lokale og feriegæster – til Rønne på en aften, hvor mange butikker holdt længe åbent.

Desværre for de forretningsdrivende skyndte mange familier sig hjem i tørvejr, og det er bare ikke sagen at prøve nyt tøj, når man er gennemblødt helt ind til skiundertrøjen.

En del deltagere ventede dog troligt på uddelingen af de mange præmier, som Viking Atletiks formand, Claus Clausen trak lod om efter løbet.

Halloweenløbet, som Viking arrangerede sammen med Sportmaster, Nordea og Rønne Handelsstandsforening, var den næstsidste ud af atletikforeningens 14 sportsevents i år.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet