Ilva tilbage på bornholmske hænder
Ernst Madsen har tilbagekøbt bolighuset Ilva, som han selv åbnede i 00

14. OKT 2019 • 13:44 • AF JAKOB NØRMARK

Ilva tilbage på bornholmske hænder

Ernst og Ricky Madsen, som driver flere butikker indenfor møbler, køkkener og gulve på Bornholm, har tilbagekøbt Ilva på Aakirkebyvej i Rønne.

Ernst Madsen vender dermed tilbage som ejer af bolighuset, som han oprindeligt drev som en del af Idemøbler-kæden, indtil det blev opkøbt af kapitalfonden Axcel.

– Det var os, der for godt 10 år siden byggede butikken på Åkirkebyvej, og det var med en vis vemod, at vi afhændede den til Axcel kort tid efter, siger Ernst Madsen i en pressemeddelelse.

Siden 2013 har Idemøbler været en del af Lars Larsen Group. For få måneder siden skiftede bolighuset navn fra Idemøbler til Ilva.

Ernst Madsen annoncerer, at ejerskiftet ikke vil skabe store omvæltninger, og nuværende butikschef Morten Vang Rasmussen kommer fortsat til at stå i spidsen for butikken.

– Vi vil køre butikken videre med eksisterende personale uden en masse ændringer. Dog vil vi udvide sortimentet med produktgrupper, hvilket vi mener, vil styrke kundeoplevelsen i butikken, siger Ernst Madsen.

Alle bolighuse i Ilva-kæden, uanset ejerforhold, drives under samme koncept og med samme udvalg. Kunderne i Rønne kan dermed forvente det samme udvalg, selvom butikken skifter ejer, meddeler Ilva i pressemeddelelsen.

– Bornholm er en lidt speciel case, og vi tror på, at lokalt ejerskab er den bedste løsning. På den måde sikrer vi et højt dagligt serviceniveau og den rette nærhed til, hvad der rører sig på øen, og vi glæder os over, at Ernst og Ricky er tilbage i familien, siger Rami Jensen, CEO for Ilva.

Ernst og Ricky Madsen overtager formelt Ilva 1. november.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet